vrijdag 8 augustus 2014

Darling Dahlias Quick Cards


Wat kun je met SU toch heerlijk snel een paar mooie kaarten maken. Omdat alles zo goed met elkaar coordineert heb je maar een paar basisspullen nodig:

- Stempelset: Regarding Dahlias (plus wat sentimenten uit andere stempelsets)
- Twee kleuren inkt (mijn absolute favorieten): Melon Mambo en Bermuda Bay
- Twee kleuren Cardstock Melon Mambo en Bermuda Bay
- Wit Cardstock Whisper White (dit is een heerlijk glad papier waar je de beste stempelafdrukken op krijgt)

De Regarding Dahlias Stempelset bestaat uit een grote Dahlia stempel en 4 sentimenten: Hi, Hey You, Thank You en You're Invited in een heel leuk dik lettertype. Ik heb er ook nog wat sentimenten van andere sets bij gebruikt: 'Happy Birthday Wishes' uit de Petite Pairs set en 'Gefeliciteerd' uit de Nederlandstalige Sentimenten set met 24 stempels!







En met het stempelen kun je helemaal los gaan. Mix meerdere kleuren en delen van de Dahlia (mijn favoriete manier) of ga juist met 1 kleur aan de slag en misschien zelfs ook wel maar 1 afdruk. Wil je meerdere afdrukken doen dan werkt het meestal het best als je dat in oneven aantallen doet en 3 is een heel fijn aantal voor een mooie uitstraling. Als je ze dan ook nog in een soort van driehoeks verband plaatst krijg je helemaal een fijn kaartje om naar te kijken.



Deze kaartjes zijn allemaal alweer bij hun ontvangers aangekomen. Maar dat geeft niet want ik heb alweer een paar nieuwe in de maak, o.a. met de nieuwe Blendabilities Alcohol Markers. Ook zo leuk! Nieuwsgierig? Geef je aan de zijbar op om automatische updates van mijn blog te krijgen of Like de Stampin Amsterdam Facebook Pagina.

Bedankt voor je bezoek!

Groetjes,  Sonja Gortzak-Hughes



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!